Nieuwe gevelreclame voor elk bedrijf

reclame drukwerkSinds vorige maand heb ik een eigen winkel geopend in het centrum. Na een hoop verbouwingen miste er toch iets. Na veel inspiratie op gedaan te hebben en winkels met elkaar vergeleken te hebben wist ik wat er miste. Een goede opvallende gevelreclame!

Op internet was er veel te vinden over verschillende gevelreclames, maar hoe en waar ik dit het beste kon laten doen was nog de vraag. Al snel kwam ik bij CD-reclame terecht. Op hun websites staan foto’s en voorbeelden waarop goed hun werk te zien is. ook staan er verschillende mogelijkheden voor gevelreclame op hun website.

Veel verschillende keuzes

CD-reclame biedt veel verschillende keuzes in gevelreclames aan, het is een groot en uitgebreid assortiment. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor lichtgevende letters, zodat ook        s’ nachts de winkel goed te zien is of juist voor geen lichtgevende letters. Zelf heb ik voor de letters die licht geven gekozen. Zo is de winkel erg opvallend en trekt het meer klanten aan.

CD-reclame biedt dus 24 uur per dag reclame aan door middel van gevelreclame. Ook biedt CD-reclame verschillende materialen aan zoals:

  • aluminium
  • dibond
  • trespa
  • rvs
  • glashelder acrylaat

Genoeg keus dus om je eigen gevelreclame te laten maken.