Prachtige raamstickers van printvorm.nl

signingAl een tijd was ik opzoek naar raamstickers voor mijn bedrijf. Ik vind dat een bedrijfspand beter opvalt door middel van raamstickers reclame. Na een tijdje gezocht te hebben op internet naar een geschikt bedrijf kwam ik via een nicht terecht bij www.printvorm.nl

Na de website bekeken en gestudeerd te hebben had ik besloten contact op te nemen met dit bedrijf.

Contact

Ik werd erg goed en persoonlijk te woord gestaan. Ik voelde me echt op mijn gemak en wilde graag meer weten over de mogelijkheden. Na de mogelijkheden besproken te hebben viel mij op dat printvorm een ruim aanbod heeft. Dit vind ik erg positief omdat ik mijn raamstickers zo echt naar mijn eigen stijl kan laten maken. ik ben erg tevreden over hoe ik behandeld ben. Zij namen echt de tijd voor je en luisterde echt naar wat ik te zeggen had. Zo kon ik mijn ontwerp duidelijk vertellen voor het beste resultaat.

Resultaat

Het resultaat was erg mooi! De stickers zijn bestemd tegen regen en zon. Zo verkleuren ze dus niet als er de hele dag een zon of regen op staat. Het kwaliteit is erg goed. Ik ben erg blij met printvorm en kom hier zeker terug!