Telefoon laten repareren bij Smartphone Express

Is uw smartphone kapot en bent u op zoek naar een bedrijf die je smartphone repareren? Breng uw smartphone dan naar Smartphone Express en zij maken hem voor je.

Service

Smartphone Express kan elke telefoon voor je maken. Ze werken met alle merken die smartphones produceren. Je kan voor alle problemen die je hebt met je smartphone langs komen bij Smartphone Express. Smartphone Express kan ik vele gevallen de reparatie doen binnen 30 minuten. Het mooie eraan is is dat je 12 maanden dus een jaar lang garantie hebt op de veranderde producten.  

Mijn ervaring met Smartphone Express

Een tijdje geleden liep mijn batterij van mijn samsung heel snel leeg. Op de site van Smartphone Express had ik gezien dat je van maandag t/m vrijdag zonder afspraak langs kan komen. Dus ik was er een woensdagmiddag langs gegaan en heb daar mijn probleem verteld. De reparateur wist gelijk wat er fout was en heeft er toen gelijk een nieuwe batterij in gestopt. De reparatie was binnen 25 minuten klaar dus ik kon daar blijven wachten, er werd me nog netjes een bakje koffie aangeboden. Na 25 minuten was de reparatie klaar en kon ik naar huis. Mijn Samsung kan nu weer super lang mee dankzij de nieuwe batterij.